Kdrncr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam önceki mesajıma ekleme yaptım. Ortalık karışmalı yani. Kimsenin emeğine saygısızlık etmek değil niyetim. Sadece ortada olup bitenler bayağı açık duruyor yani:

Whois sorgulamasında denediğimde rastgele tüm .com.be lerin alınmış olduğunu gördüm. Whois domain toolstan baktığımda herhangi birşey yazıp devamına .com.be yazıp sorguladığınızda onu subdomain olarak hep aynı adrese atıyor. Ne yazarsanız yazın onu com.be adresi olarak görüp hep aynı Türkiyeden alınan com.be hesabına yönlendiriyor. Ben emin oldum subdomain olduğuna artık. Bu kadar da olmaz yani. Tüm domainleri bir site kayıtlı gösterecek boşta olmasına rağmen, diğeri de hangi domaini denersen dene com.be ye aktaracak, üstelik Türkiyeden alan birinin. Senin hiçbir yerde whois kaydın olmayacak. Sen de buna normal domain diyeceksin. Hiçbir yer senin domaini göremiyor ki. Elin Belçikalılarının haberinin olmadığı sitede biz Türkler olarak at koşturuyoruz sabah da dediğim gibi.
Gaza gelip 35-40 tane domain aldım bende. Bilinen tüm marka isimleri boştaydı. Kendimce birkaç tane aldım. Sonradan farkettim ki; ben aşırı gaza geliyorum.

1) Dün gece paylaşıldı bu konu. Dün sitenin SSL'si yoktu. Mail onayı gelmiyordu ve siteye giriş yapmak istediğinizde şifreyi girdikten sonra tekrar giriş sayfasına atıyordu.

2) Bu sabah siteye SSL eklenmiş. Üyeliğim Mail Onayı olmaksızın, onaylanmış. Spam kutusunu 50 kere kontrol ettim yok mesaj.

3) Godaddy'ye bakıyorum bi promosyon kodunu bir kere kullanabiliyoruz. Burada aynı isimle aynı maille 35 tane domain aldım aynı promosyon kodunu kullanarak?

4) Nestle.com.be'yi aldım. Whois bakayim dedim dediğiniz gibi com.be'nin bilgileri çıkıyor. Hosting yönlendirme yapayim dedim ayar kısmıni göremiyorum sitede yok. Kendi hostlarından alayim dedim ucretsiz yazdıkları bir hostingi seçiyorum "Sepetten Devam Et" dediğimde host paketi kayboluyor Ana Sayfaya yönlendiriyor.

Ben de emin oldum. Bu işin içinde bir bit yeniği var. Konuyu açan arkadaş da sağlam PR yapmış oldu. Sırf ben 35-38 subdomain kaydettim. Diğer üyeleri de toplasak 2000 subdomain.. Hey gidiyi hey.

Varsa bir babayiğit spam yollatsın. Hep beraber kurtulalım bu illetten.