Sevgili kardeşim, böylesi değerli bir paylaşımı yaparak şahsım adıma beni çok mutlu ettiniz. her yerde olduğu gibi burada da iyiliğin karşılığı bazı kişilerce farklı gelebilir. o sebepten umursamamak en iyisi
bu arada adsense.com.be ben de

he birde aşağıdaki domainler
dogalgaz.com.be bu çok cıx oldu
adwords.com.be
wix.com.be
audio.com.be
chat.com.be
go.com.be
home.com.be
sale.com.be
site.com.be
sms.com.be
turkish.com.be
website.com.be
wp.com.be
sizce domainlerim nasıl

iyi para eder mi

Çok iyiler. İçlerinden bazılaırnı sabah denemiştim.
bank.com.be
club.com.be
markten.com.be
gift.com.be
sales.com.be
pro.com.be
nick.com.be
jurk.com.be
mobil.com.be
mobile.com.be
transport.com.be
vastgoed.com.be
constructie.com.be
Bendekiler de fena sayılmaz. Daha yazmadıklarım da var. Ama bence çok pis işe düştük gibi, hakikaten who.is de Türk biri almış com.be yi. Adamlarda SSL de yoktu. Mailleri de düzgün çalışmıyordu. Üstelik bir Belçika firması nasıl TR destek verir ona da şaşırdım. Alt domain olarak veriyor işletiyorsa koca forumu var ya acayip ayar olurum. İnşallah değildir...
Ekleme: Whois sorgulamasında denediğimde rastgele tüm .com.be lerin alınmış olduğunu gördüm. Whois domain toolstan baktığımda herhangi birşey yazıp devamına .com.be yazıp sorguladığınızda onu subdomain olarak hep aynı adrese atıyor. Ne yazarsanız yazın onu com.be adresi olarak görüp hep aynı Türkiyeden alınan com.be hesabına yönlendiriyor. Ben emin oldum subdomain olduğuna artık. Bu kadar da olmaz yani. Tüm domainleri bir site kayıtlı gösterecek boşta olmasına rağmen, diğeri de hangi domaini denersen dene com.be ye aktaracak, üstelik Türkiyeden alan birinin. Senin hiçbir yerde whois kaydın olmayacak. Sen de buna normal domain diyeceksin. Hiçbir yer senin domaini göremiyor ki. Elin Belçikalılarının haberinin olmadığı sitede biz Türkler olarak at koşturuyoruz sabah da dediğim gibi.