MErhabalar. 3 aydır ev de ve ofis te sürekli açtığım. kontrol ettiğim google play developer hesabımı bugün kapattılar. Bugün forumdan birisinin acil uygulaması yayınlatılacakmış, yardımcı olayım dedim. Yayınladım uygulamasını, onay süreci bayağı sürdü. Eve geldim, bir baktımki hesap kapatılmış. Aşağıdaki gibi mail gelmiş. İp den olabilirmi diye düşündüm fakat 3 aydır ban yemedimde neden şimdi, adamın uygulamasını paylaşırken yedim ? Sebebini bilen birisi varmı, nedne boyle olur ?

TÜRKÇE
Bu işlem Google Yayıncı hesap sonlandırıldı oyna bildirmek için gönderilmiştir.
TAZMĠNATI NEDEN: ihlali Geliştirici Programı Politikaları ve Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi .
Google Yayıncı sonlandırılabilme geliştiricileri ile ilişkilidir oyna, birden çok hesap kaydını ve ilişkili Google hizmetini yayılabilir.
Sen ziyaret edebilirsiniz Geliştirici Politika Merkezi daha iyi biz Geliştirici Programı Politikaları uygulamak anlamak. İlkeyi gözden geçirmiş ve bu sonlandırma yanlışlıkla olmuş olabilir hissediyorum ettiyseniz, bizim geçin politika destek ekibi .
yeni bir geliştirici hesabına kayıt çalışmayın lütfen. Şu anda hesabınızı geri alınmayacaktır.
Google Play Ekibi