erkamemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Reklam türlerine göre reklam kodları incelenmeli, ve reklamların dinleme metodları ile reklam gösterildikçe reklam yükleme olayları yapılmalı. Ayrıca banner ad gibi reklamlarda SMARTBANNER boyutunu kullanmanızı tavsiye ederim. Genelde bu hataların sebebi reklamların ya sadece bir kere çağrılması, yada reklam dinleme metodların eski, yanlış kullanılması oluyor. Sorunu çözemezseniz PM atabilirsiniz.
İyi çalışmalar dilerim.
her şeyi denedim olmuyor

Ozgurdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk olarak test ID ile deneme yaptınız mı? Reklam göstermeme sebebi eğer kodlardan değil ID den kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız aynı wifi ağı üzerinden eğer admoba giriş yaparsanız reklamlar göstermeyebiliyor. Yada benim uygulamalarımda öyle denk geldi. Başka bir sebebi ise yine admob gmail hesabınız telefonda bağlı ise gösterim yapmıyor olabilir. Son olarak admob hesabınız da ödemeler kısmına adres gibi bilgileri eklemediğinizden kaynaklı olabilir. Özellikle ödemeler kısmını kontrol edin. Benim gözlemlerime dayalı olarak bu sebeplerden ötürü reklam gösterimi almıyor olabilirsiniz. Eğer hala düzelmez ise telefonunuzun wifiden bağlanntısını kesin. Modeminizi resetleyip yeni bir gmail oluşturun daha sonra admoba giriş yapıp ödemeler kısmını ayarlayın. Gmaili telefonda giriş yapmayın. Mümkünse telefonunuzun internetini kullanın eğer yok ise deneme yapmak için başka bir arkadaşınızdan yardım isteyin. Yeni bir admob hesabı oluşturduktan sonra reklamlar yaklaşık 1-2 saate düşmeli.

Bu arada kodlarda yapılan yanlışlardan biri de reklam isteğini sürekli göndermek. Kodlarınızı buna göre optimize ederseniz daha faydalı olacaktır. Reklam yüklenmediğinde sürekli aralıksız istek atmak telefonların ısınmasına ve kasmasına sebep olabilir.
Malesef hiç bir şey olmuyor.