Merhaba arkadaşlar
gelinlik.com net org domainlerini satın aldım. En mantıklı nasıl değerlendirilebilir.
dugun com sitesini incele büyük fikir çıkar zaten sende

buyuk iş yapılabilir. Güzel gider iyi işler yaparsan yatırım bile alabilirsin neden olmasın
Hocam özel degilse kaca aldınız?
Selamlar,
Bende görüşmüştüm sahibiyle ancak bahsettiği rakamlar çok yüksekti, kaça aldınız bilmiyorum ancak benim projem vardı o yüzden ilgilenmiştim, siz projeniz yokken bu domainleri aldıysanız gerçekten tebrik ederim.
Bazı arkadaşlar 1-2 birşey yazmış, bende katkıda bulunayım.
İller ve ilçelere özel sayfalar yapıp nakliyat tarzı her şehre, ilçeye o bölgede hizmet veren firmaları listeleyebilirsiniz. Bir süre sonra her ayrı sayfadan size ayrı kira gelmeye başlayacaktır. Kesinlikle satış üzerine komisyon usulü çalışmayın. 1 kadın evlenirken 85 farklı gelinlik sitesine 560 kere girer. Conversion rate inanılmaz düşük olacaktır.
Adana sayfasına Adana'daki 5 firmayı aylık 50 şer TL'ye koyun mesela, çok abartmayın, firmalara çok girmez bu rakamlar. Yılda 1 firmaya 600 TL eksi olur ama sizin sayenizde yılda 1 gelinlik satsa adamı artıya geçirir. O yüzden 50 TL koymaz firma sahibine. Tabi burada marketing önemli bir yer tutacaktır, o da sizin satış stratejinize kalıyor.
Bunları her il ve her ilçe için yapmayı başardığınızda çok iyi bir gelir olacaktır.
Hayırlı olsun.
Bende de kinasepeti com/net/org/com.tr hepsi var havada çarpıştıralım mı hocam
Çırpınıp duruyorum bende, bende fikirlerinizi alabilirim konu sahibi izniyle