Yerli sosyal medyaya facebook ile kayıt olmak
Bunun abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Tüm sosyal içerikli siteler Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Telegram v.s bir birlerinin apilerini kullanarak üye olunmasına olanak tanıyor. Kullancılar bilgi doldurmayı sevmedikleri için bu uygulamaları kullanarak kaydolmak daha basit geliyor. Bizim sistemizde 6 tane büyük sosyal medya sitesinin apisini kullanarak kullanıcıların kaydolmasını sağlıyor. (Facebook, Vkontakte, Google+, Twitter, Linkedin, Instagram)
hocam emojiler biraz (ç)alıntı olmuş sanki
Emojiler tüm sitelerin ve uygulamaların kullandığı standart emojilerdir. Yeniden emoji tasarlayabilecek grafiker arkadaşlarımız olursa çalışmalarını bekleriz.
hocam emojiler biraz (ç)alıntı olmuş sanki
Emojiler tüm sitelerin ve uygulamaların kullandığı standart emojilerdir. Yeniden emoji tasarlayabilecek grafiker arkadaşlarımız olursa çalışmalarını bekleriz.
Hocam proje düşünce güzel. Bence de ülkemize has yerli bir sosyal ağ gerekli fakat bunun için çok yüksek bütçe ve bayağı çalışmak gerek. Üye olup kontrol ettim ancak girdiğim zaman bana facebook çok anımsattı.
Evet haklısınız çok büyük çabalar gerekiyor. Şuan ki sunucumuz yetersiz. Facebook sosyal medya sitelerinin öncüsü ver 1 numarasıdır bunu inkar etmek mümkün değildir. Genel olarak sosyal paylaşım sitelerine baktığınızda aynı mantığı kullanmaktadır ve dizaynları bir birine benzemektedir.