Flankes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın konunuzu baltalamak gibi bir düşüncem yok. Ama sizin yaptığınızdan daha fazla işlemi 50 TL hatta 25-30 TL'ye yapan üyeler var...
Yani sizin fiyatlar biraz fazla gibi...
Serzenişinizde haklısınız hocam.
0.80 TL'den 1k bot takipçi gönderen de var 5 TL'den de. Aralarındaki kaliteye, işlem HACMİNE, gönderim süresine, kısmi mi yoksa tam gönderi mi yaptığına gibi bir çok konuya bakılır.
Diğer arkadaşları taşlamak, baltalamamak adına çok detaya girmek istemiyorum ancak konuda bahsettiğim bir kısmını aktarsam yeterli olur kanaatindeyim. (İlk zamanlar biz de bu hatalara düştük)
75 TL gibi (size göre) az olmayan bir rakamdan hizmet alan bir arkadaştan PM geldi. Keşke mesajı silmeseydim (Veya konuyu okuyorsa kendisi anlatabilir).
Arkadaş "takibe takip"çi, "gt"ci, "sfs"ci tipleri takip etmek suretiyle siparişi tamamlayıp hesabı teslim etmiş.
Günde en az 10-15 adet "otomatik mesaj" sistemi ile (İnstafly'da da mevcut bu olay) bot mesajlar alır halde bulmuş hesabı. Artık rahatsızlık duymaya başlamış ve bana "siz de aynı şekilde mi işlem yapacaksınız?" diye sordu. Nitekim kendisiyni ikna ettim ve kendi hizmetimi sunmaya başladım. Yaklaşık 3-4 aydır (3 ayı geçmiştir) kendisiyle çalışıyoruz. Eğer izin alabilirsem hesabı ve ismini paylaşabilirim, kendisinden dinlersiniz konuyu.

Sosyal medya'nın "s"sinden anlamayan arkadaşlar bu işi yapmaya başladılar. Çoğu analiz bile etmiyorlar geritakipçi post ve sayfalardan takipçi kasıyorlar. Kaldı ki instaweb'den veri çekip 2-3 günde 10k teslim eden kişilere rastladım.
Sunduğum fiyatlar piyasa fiyatında veya piyasa fiyatından yukarıda ise bile çoğu kişinin çalışmadığı şekilde çalışarak, sektöre uygun takipçiler ekleyerek etkileşimi yüksek hesaplar sunma gayretindeyim.

Dolayısıyla hocam yapılan işi (Çok kaliteli işler çıkaran arkadaşlar var forumda. Kendilerini tenzih ediyorum) diğerleriyle kıyaslamayınız.

Çin'de merdiven altında, özenilmeden üretilen telefonla Apple bir olur mu?
Bu gözle bakacak olursak ben Apple sattığımdan eminim

Edit = İlk mesajımda da belirttiğim gibi sürekli aktif olacak olan bir iş değildir. Bu dönemde 3-4 kişilik bir kontenjan boşluğum olduğu için böyle bir konu açtım.