2-3 adet hizmet veriyordum sadeceonda. Durduğu yerden haftada bir sipariş geliyordu o şekilde kullanıyordum. Bugün mail geldi seo hizmetlerinde komisyon oranını %30 dan %50 ye çekmişler. Nedeni son zamanlardaki TL'nin değişikliği.
Hesabımı direkt olarak kapattım. Gelen mail :
Merhaba {Name or Username},
Arama motoru optimizasyonu kategorisi içerisindeki yetenekleriniz tamamen ücretsiz olarak tanıtım çalışmaları ile alıcılara sunulmaktadır, özel seçim ve ana sayfa gibi konumlandırmalar ile daha geniş kitleye ulaştırılmaktadır, site dışı ve site içi müşterilere gösterimi sağlanmaktadır ve tavsiye edilmektedir. Seo paketleri, seo hizmeti satın al, seo paketi satın al gibi kelimelerde reklamlara ağırlık verebilmek adına, yükselen komisyon oranlarından gelecek olan geliri bu reklam çalışmaları için kullanacağız. Bu tür reklam ve tanıtım çalışmaları adına sizlerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Türk Lirasının son dönemdeki seyri göz önünde bulundurularak, sitemizdeki satış başına %30 olan sabit komisyon oranları artık kategorik olarak değiştirilecektir. Arama motoru optimizasyonu kategorisindeki satışlarda uygulanacak olan yeni komisyon oranımız %50dir. Yeni uygulanacak olan komisyon oranının, kazanç oranınızı etkilememesi için yeteneklerinizin fiyatlarını revize edebilirsiniz. Kategorilerin güncel komisyon oranlarını https://www.sadeceon.com/Rehber#komisyon buradan kontrol edebilirsiniz. Yeni komisyon oranlarının bugün itibariyle geçerli olacağını bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.
Bu site üzerinde hizmet veren arkadaşlar varsa gözlerinden kaçmış olmasın. Bu saçma komisyon miktarı yüzünden zarar etmeyin.