Bizim millette bir gömme duygusu var

ben açıkcası yorumları okurken çok rahatsız oldum. Ürünü almayan, siteyi bilmeyen duymayan insanların kötülemesi de ayrı bir durum.. Kedi, mundar, et olayları gibi geliyor bana bunlar. Hani eğer bir şüpheniz düşünceniz varsa aktarın ama adamı *********** yada hırsız falan yerine yada afedersiniz 'sen gerizekalısın 30 lirayı 2 gb'a vermişsindir' gibi bir şekle sokmaya çalışıyorsunuz.
Özetle durum şudur:
- Çin malı, haliyle ucuz.
- Muhtemelen donanımı da yazılımı da en dandik el.
- 2TB atar mı? belki atar neden olmasın, hangimiz denedik?
- Site güvenilir mi? bilmiyorum. Aliexpress'de daha ucuzu yada eşdeğeri varsa tabiki aliexpress ama kredikartı yada banka kartı bilgilerinizi vermek yerine boş bir sanal kart vs. kullanmak daha mantıklı olur illa burada yada vova'da kullanacaksanız.
- Alet güvenilir mi? muhtemelen anlaşıldığı üzere uzun ömürlü olmayacaktır fakat bunu alan arkadaş da aile fotoğraflarını, uzun yıllardır biriktirdiği arşivini ve önemli iş dosyalarını uzun yıllar boyunca sandıkta saklar gibi saklamak için almasın bir zahmet. Yolculuğa çıkacaksın film kitap bir şey atacaksın, kullan, dizi atıp izleyeceksin kullan vs.vs. özel şey atma. Bu kadar basit.
- Kazık mı? en adi 2GB bellek bile 10+ TL. En kötü bir format atacaksın, at windowsu içine yarım saat bir saatte işini görsün, eski CD DVD'ler gibi kullanırsın. Oyun moyun atar kuzenine kardeşien verirsin mutlu edersin, bana küçükken abim yapardı mp3'e minigames atardı, ben pc'ye takıp oynarken uçardım.
Yani evet 30 lira az para değil, para kolay kazanılmıyor ama 10 sayfa yorumun 10'u da aynı şeyi yazar mı ya... Ne bileyim ben rahatsız oldum açıkcası bu tutumdan, şu inek süt vs. vakalarından sonra millet bi pimpirikli oldu sanki.