THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
boş yorum yazan çok olacaktır. ama belirli bir sıraya girmek ve google tarafından görülmek istiyorsan kendi hitin yanı sıra organik hit almalısın diyorum, (organik hit kasan sana 40 tane site ismi veririm hepsi büyük haber siteleri ve firma ; Ensonhaber - star gazetesi - t24 - haberturk- bunları bizzat kesin olarak biliyorum. @fatii; tanımadan hit aldım memnunum memnunluk konusu benle ilgili ama değerlendir derim. sağlıklı alacaksın kontrollerini yapacaksın ilgili bir arkadaş, önemli olanda o zaten.
teşekkür ederim hocam.

BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneyiniz. En fazla siteniz ya vezir olur yada çöp olur. Ne kaybedersiniz? Hem bu konuda kişilerin veri alabileceği bir çalışma olur.
Not: 1 aylık değil 1 sene boyunca çalışma yaparak her ay düzenli olarak sonuçları paylaşırsınız.

Forumda birkaç yerde yazdığım gibi, bazen özel mesaj veya telefonla yardım isteyenlerle bu konuyu konuşmuştuk.

Google algoritma değiştirdiğinde, bir güncelleme getirdiğinde siteye hemen cezayı kesmez.

Milyon değil Milyarlarca web sayfası var. Bunların taranması zaten belli bir süre geçtiği gibi bazende sitedeki içeriklere göre biriktiri biriktirir sonra cezayı keser.

Bu 1 ayda olabilir. 3-5 ay sonrada olabileceği gibi 1 yıl sonra işlemi yaptığında site sahibi hangi çalışmalar yüzünden cezayı aldığını bilemeyeceği gibi yaptırdığı işlemleri unutmuş bile olur.

Herkesin rızkı kendine. Size ve sizin gibi satış yapanlara Hayırlı işler dilerim bu konuda.

Çok basit bir teklif sunayım.
  • Backlink alınmayan,
  • Tanıtım yazısı alınmayan,
  • Sahte sosyal medya beğenileri olmayan,
  • Programlarla sahte hit gönderilmeyen
Çalışma yaptığım 2 site mevcut. Bu sitelerin bir tanesi cesurteknik ve Türkçe karakterli ustaklimacı ve alanadları içerisinde "klima" yada "servisi" gibi anahtar kelimelerde yok.

Şuraya tıklarsanız ==>> klima servisi <<== anahtar kelimelerinde kaçıncı sıradalar görebilirsiniz.
(Ustaklimacı sitesi 4 yılı aşkın süredir içerik girilmiyor ve hala 1. sayfadadır.)

Bir site yapın. Bu tarz anahtar kelimelerde ilk sayfaya getirin. En kötü 10.000 TL satarsınız.
Programla hit göndermeye en fazla kaç para verirsiniz ki? 1.000 TL olsun hadi bilemedim 2.000 TL olsun.

Alanadı, birkaç içerik, hostng v.s. oda 1.000 TL olsun. Toplam maliyetiniz 3.000 TL gerisi kâr.

Size yol gösterdim

DENEME amaçlı böyle bir konu açın. Hem başarılı olursanız bayağı müşteride kazanırsınız.
bu konuda bir çalışma yapacağım mantıklı ve güzel bir fikir ayrıca hocam biz hit gönderdiğimizde demiyoruz ki siteye başka hiç bir çalışma yapmayın. mesela ben siteyi diyelim ilk sayfaya koysam hitti kestiğin gibi site düşer. ama ben hit göndersem ve kişi diğer seoyu yapsa orada sabit kalacaktır. hit seoya hız katacaktır