IVR ile uğraşıyorum miktarı cüzi görünce bir deneyeyim dedim de arkadaş kusura bakmasın inceledikten sonra konu başlığına yazıp değerlendirmemi istedi kendisine özel mesaj olarak gönderdiğim yazıyı aynen aktarıyorum;
Dostum öncelikle her numara işletme profiline uygun değil, arama butonuna eklenmiyor nitekim benim de no eklenmiyor 0023'lü.
Sosyal medyada hesap açmak, paylaşım yapmak ve heşteglere çalışmak bir taktik değil bizzat benim 12-13 hesabım +300 bin takipçim var.
Üstelik heştegler çok başarısız, //arkadaşın bahsettiği mecra\ çalışan arkadaşlara denk geliyorum twitter'da, whatsapp linkini direkt paylaşmaktan bir farkı yok ki bende denedim.
Velhasılı sen taktik satmıyorsun, bu taktik değildir, sosyal medyada hesaplar açın whatsapp linkini ekleyin diye taktik mi olur? Zaten İVR sitelerinin panellerinde bu mevcut.
Buyur ben sana kazanç görseli atayım günde maksimum 1 saat uğraşla elde edilen ;
Amacım konu baltalamak ya da 20 liranın peşine düşmek değil, ama insanlara hiçbir şey vermemenin bedeli 20 lira olamaz. Bu işten hiç anlamayan biri IVR sitelerinden birine üye olduğunda numarayı dağıtması için kendisine faydalı metaryeller veriliyor zaten. 3 tane şurdan hesap açın 5 tane burdan açın günde 2 paylaşım yapın diye taktik olamaz.
Tekrardan kusura bakma amacım münakaşa değil, iyi satışlar.