Kediye köpeğe mama alanları hic anlamam. Sokak hayvanları yiyeceklerini sokaktan bulurlar cöpten sagdan soldan kapi onune konulan yemek artıgı yer. Hayvanlara mama almak iyilik degil kötülük. size bagımlı hale geliyorlar. Mama disinda baska sey yemez oluyorlar. kedi onunden gecen fareyi yakalamaz olmus genetigi degismis sanki. Hayvan düşmanı degilim. Bizim de kedi kopegimiz vardi ve hic mama almazdik.
şöyle düşün birde annen ve baban yok vefat etmisler sana bakacak kimsen yok evin yok barkin yok ve hava soguk üzerinde bir tek kazaktsn baska bir sey yok sokaktasin sana yemek srtigi verseler ne kadsr gururla yersin hocam amacim sizi kotulemek yads kirmak ysds incitmek degil kesinlikle oyle bir algi olduysa özür dilerim. ama onlarinda bir cani var sizin onlara aldığınız mama size 10 mama olarak dönecektir eminim amacimiz onlarinda karni doysun. bir halife Hz Omer' di galiba tsm emin degilim.
ama soyle bir soz var gidin daglara bugday serpin serpinki kimse musluman ulkesinde kuslar ac kaldi demesin.. benim amacim hep o olmustir bu yuzden mama aliyorum belki haklisiniz evdeki yemeklerimizide bolusebiliriz. ama bdurumu olan en azindan biraz iyi olan insanlar yardimci olsa ne kadsr guzel olur onlarinds bir evi ve yemegi olur
mbilden yazdigim icin kelime hatasi cumle sarfiyati olabilir tekrsr diyorum amacim incitmek yads kirmak degil eger oyle bir sey yaptiysam ozur dilerim