@fatii; arkadaşdan hit aldım faydasını fazlasıyla gördüm yani alexsa değeri olsun adsense günlük kazanc olsun samimi söylüyorum çok faydasını gördüm ve gördümki bu konuya ekledim artı ilk kez alış veriş yaptık şimdi abi kardeş olduk her konuda birbirimize sorar soruşturur hal hatır ederiz günlük yazışmadan geçmeyiz yani hit almakla kalmayacaksınız her konuda fikir alış veriş yapabileceğin bir dost kazanacaksın bukadar da güvenli bir arkadaş benim için kardeş.
bişeydaha yazacağım son olarak memnun kalmadıgında para iadesi yapar okadar
teşekkürler abi 😊 zaten sen benimle ilk hit alışından sonra sağolsun seninle tanıştım 😊 ben zaten kimsenin sitesine zarar vermem eğer bilsem hitim zararlı olacak emin ol kimseye göndermem

sonuçta hepimiz sitelerimize emek vererek buraya kadar getirmişiz. bir yere gelmese bile emek var işin içinde

profilimde ki mavidergi sitesinde verdiğim parayı dolara yatırsam zengindim 😊 yani hepimiz bir siteye çok emek veririz. o yüzden kimseye zarar vermek istemem
bu arada sağol emin abi açıkcası bende seni tanıdığıma memnunum 😊 paradan önemli şeyler vardır 😊