Ah maziler diyerek konuya başlamak istiyorum
Yeni üyeler hatırlamaz ama belki eski üyeler hatırlayabilir. 2010 Yılında
www.googleandroid.gen.tr diye bir domain alıp (daha o zamanlar wepmaster diyordum) bir forum kurmuştum. Forumu kurduktan 3 ay sonra askere gitmiş ve geri döndüğümde şok olmuştum.
Sektör'de ilk olmanın verdiği avantajını kullanmış ve günlük 50k tekil hiti geçen bir web sitesi sahibi olmuştum. Forum kendi kendine büyümüş, Moderatörler ve kız kardeşim siteyi yönetmişti. O zamanlar Samsung, Reader, Sony gibi dev firmalar bana mail atıp sitede reklam vermek istiyorlardı, Ama hiç kod yazmayı bilmeyen webmaster yerine wepmaster diyen cahil bir çocuktum
Sonra nemi oldu ? Google'dan bir mail geldi ve alan adını onlara transfer etmemi istediler. Ben önce dalga geçiyorlar felan sanmıştım. Koskoca google banamı kafayı taktı felan diyip dikkate almamıştım. Aradan 1-2 ay geçti ve bir gün bir baktım site yok gitmiş. Google nic.tr aracılığla domaine el koymuştu.
Şimdi aklıma geldi ve sorguladığımda bir yılların mazisi olan domain boşta
Almak isteyenler için duyrulur
Kim bilir belki o zaman cahil olmayıpta şimdiki bilgim ve tecrübem olsaydı neler yapardım. O zamanları bilen bilir android market felan kapalıydı, ilk android marketi açanda bendim.
İçimi dökmek istedim geyik değildir