Limos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben siteyi açmadan önce hem bu işi yapan hemde daha önce yapmış kişilere sordum. google da reklam vererek 15-20bin tl arası satış yapan gördüm. 10bin de gördüm ama gel gelelim 2-3bin de gördüm. burada bence asıl olay müşteriye yaklaşımda bitiyor şikayet almamış internette kötü yorumu olmayan bir hazır site almak sıfırdan kurmaktan kesinlikle daha kazançlı olacaktır malum 1 günlük bir siteye şuan pos bile vermiyorlar, ele ayağa düşmemesi için mi yoksa pos firmalarının tedbir kararlarından mı tabi ki bilmiyorum. Unutmamak da gerekir param pos, payu, paratika tarzı pos firmaları artık sanal pos sanırım vermiyor ( sosyal medya ürünlerine ) aynı zamanda bildiğim kadarı ile paywant gibi yerler de 3 aydır sitenin açık olmasını istiyor vs diye biliyorum şuan için en rahat pos alınabilen yer paytr sanırım onda da sikayetvar a girip bakarsanız pos iptalleri ve onay alamama şikayetlerinin arttığını göreceksinizdir. Bana kalırsa sosyal medya hizmetlerinden para kazanmak isteniyorsa denemek için tam zamanı 1-2 sene sonra bu sitelerin çoğunun kalmayacağını ve para kazanmayacağını düşünenlerdenim.
Farklı bir firmanın sanal posunu kullanıorum hocam vergi levham vs var sanal pos konusunu çözerim mevzu herşeyi otomatikleştirip sorunsuz ticaret yapmak

ayrıca adwors reklam mı yoksa instagram reklammı daha avantajlı olur bunlarıda iyi çözmek gerekir