bu konu defalarca açıldı ama tam bir sonuca ulaştığını görmedim hocam ben ptt kargo ile çalışıyorum ayakkabı satıyorum 10tl ücret çıkıyor ortalama gönderi başına
gönderilen ürün adeti şartı varmıdır ptt kargoda ?
En ucuz kargo firması Sürat Kargo'dur. Ancak Türkiye'nin her yerinde acentesi olmadığı için kimi yerlere gönderirken sorun yaşayabilirsiniz. Sürat Kargo haftalık ödeme yapıyor. Kargo sayınıza göre sizinle anlaşma yapıyorlar ve fiyat ona göre belirleniyor. Her çarşamba günü para mesai saati bitimine yakın hesabınıza yatırılıyor. Kargo gönderirken para ödemiyorsunuz, kapıda ödeme tâhsilatı gerçekleştikten sonra bakiyeden düşülüyor komisyonla birlikte, kalan kısım size yatırılıyor.
PTT Kargo, Türkiye'nin her noktasına gönderim yapabiliyor. Fiyatları geçtiğimiz sene aşırı zamlandı. Özel anlaşma yoktu en son PTT Kargo'da. Direkt sözleşme imzalayarak yapıyorsunuz. Posta çeki hesabı açıyorlar size, para, teslimat ânında hemen yatırılıyor. Komisyon oranları çok düşük. Sanırım 100 TL'ye kadar 2 TL'lik kapıda ödeme bedeli kesiyorlardı. Zamlanmış olabilir şimdi. Kargo parasını peşin alıyorlar.
Diğerleri yüksek fiyat verdiği için anlaşmamıştım, bu ikisi umarım size yardımcı olur.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için peki sürat kargoda gönderim sayısı şartı varmı ?
Merhaba şirket olarak sürat kargo ile çalışıyoruz 4.5tl standart gönderim kapıda ödeme +3 tl olarak çalışıyoruz 100 tl üzerine kargo ücreti tarafımızca karşılanıyor umarım yardımcı olur
merhaba hocam teşekkürler öncelikle.sizin anlaştığınız aylık ortalama kargo sayısı kaçtır.