Güzel kardeşim aynı sorun bizdede var. Oğlan anaokulunda. Sınıfta baya haylaz bir erkek çocuk var. Adı üstünde çocuk.
Bizim oğlanı itmiş oğlanda masa kenarına masa uc kısmına carpmış kulak içi yüzülmüş kanamış bildiğin yarık yani.
Okul bizi bunun için aramadı ( elde var 1 )
Okulda kamera yok ( elde var 2 )
Daha önce bu aşırı yaramaz çocuğu uyarmaları için biz öğretmenine bildirim geçtik ( elde var 3 )
Sonrasında olum neden öğretmenine şikayet etmedin dediğimizde bizim oğlan "baba şikayet edersem öğretmenimiz kızar ve ödül vermeyeceğini söyledi " dedi ( elde var 4 )
Bunu eşim öğretmene söylemiş öğretmen yalanlamış ( elde var 5 )
Aynı gün bizim oğlan okuldan geldiğinde" baba artık öğretmenimiz şikayet edersek kzımayacağını söyledi" dedi ( elde var 6 )
Sınıf öğretmeni hariç okul müdürü insanların yüzüne bakmaz ,selam vermez , ancak aidat günü gelince xxx çocuğun babası annesi velisi buradamı aidat verilmemiş diye herkesin içinde edepsizce konuşur. ( elde var 7 )
Eşim soru sormuş hiç oralı olmayıp cevap vermeden diğer veliler yanında eşimi küçük düşürmüş ( elde var 8 )
Tüm bunların üzerine bende cimer bimer ne varsa şikayet ettim.Her gelen şikayet cevabı sonrası bir daha şikayet ettim.Tam tamına 8 şikayet oluşturdum.
Dün beni aradı müdür gelirmisiniz görüşelim diye.Gittim elleri titriyor.Bildiğin vallahi titiriyor. Efendim iletişim sorunumuz olmuş şikayetlerinizden haberimiz var.Keşke bize gelseydiniz biz şimdi gereken herşeyi yapacağız. İlgili yaramaz çocuğu farklı sınıfa alıyoruz falan filan konuşuyor. Kolonya dökmeler şeker ikram etmeler neler neler anlatamam sana.
Şikayet gerçekten faydalı oluyor. Ya okulda aynı sınıfta eşim anlatıyor bir kız çocuğu altına işemiş zavallı.Belki utandı söyleyemedi vs. Nasıl bri sınıf öğretmeni ve çalışanlar varda bunu fark etmiyor.
Kız çocuğu akşam saatine kadar altı ıslak şekilde beklemiş. Değiştirme yok , kontrol yok, Zaten değiştirme olmazda ailesine haber verirsin annesi babası gelir değiştirir. Eşime bu kız evladımızın annesi anlatmış parmakları ayakları ıslaklıktan buruş buruş olmuş. O kadar zorladım Babaya ulaştım gel şikayet et dedim. Aman kim ugraşcak dedi rest çekti. İşte bu yüzden bunun gibi öğretmenliği makamı memurluğu hak etmeyenler yükseliyor baş kaldırıyor.
Ha birde esas kısmı atladım onu izah edeyim.Bu bana konuşurken arada bir laf etti tepem attı elimde kalacaktı. "Efendim ben dayak atan çocuğa değil dayak yiyen çocuğa bakarım kim bilir ne yaptı " dedi resmen benim oğlumu suçladı. Bakışlarımdan anladı sanırım hemen cümleyi toparladı yanlış kurdum cümleyi filan deyip geçiştirdi. Ama ah ettim. Arcının 4 tekerini indirmez isem adam değilim. Ha bide aracı var

nasıl görsen bir havalı müdür odasını bırakıyor aşağı inip aracını siliyor filan tam dengesiz.