Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam.
Travazol krem iyi gelecektir, ben geçen yıl yaşadım sorunu. Bu krem geçirdi mantarı.
eyw ustam şuan günde 2kere kullanıyorum
keremiya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doktora git.
Bana asitli bir şey verdi. Mantarların üstüne fırça gibi bişeyle sürüyordum. Mantarı kurutuyor ve direk öldürüyor. 1 hafta düzenli kullanmayla hepsini yoketti.
doktora 2 kere gttim 2 side farklı farklı kremler vardi 2. doktor 1. doktorun verdiği ilaçlara yanlış dedi ilaçlar dedi bunları kullan dedi. ona geçtim şimdi
Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen aldığınız botu sizden önce ayağında mantar olan birisi denemiş, oradan size bulaşmış olabilir. Çoraplarını sık sık değiştirin günde 2 defa öneririm.
sıfır kutuyla aldım ama giydiysede helal olsun ne diyeyim çorap şuan için kullanmıyorum.
MelihCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 3 sene çektim, hatta benim bile konum vardır. Bir sürü doktora gittim, kortizon içeren kremler vermişler kasıklarım mahvoldu. En sonunda Edirne Devlet Hastanesinde bir doktora gittim Allah ondan razı olsun çözdü sorunumu. Butafly kremini kullanabilirsin, kesinlikle kortizonlu krem kullanmayın. Travogen, travazol vs sakın sakın... Ayaklarını düzenli yıkayın ve kurutmadan çorap vs giymeyin.

butafly günde 2 kez ve lamisil günde bir kez kullandım geçti 1 ayda hepsi
butafly bunu not aldım sabah alacağım inş bende dua ederim inş
arkadaşın biri idrar dedi o gerçekten etkiliymiş amonyaktan dolayı onuda ben yapamadım