Ozkula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek gösterdiğiniz konuda internal lisansı dışarıya satışı yapılmış bu yasak.
Fakat resmi olarak cpanelin partneri olan bir firma kendi ip adreslerine mecburen internal lisans alıyor zaten
Sonuç olarak arkadaş sadece lisans almak isteseydi bu yasaktı fakat sunucu ile birlikte lisans aldığı için (cpanel partneri olan bir firma) internal lisans ile cpanel sağlayabilir kendi müşterisine ortada illegal bir kullanım yok

mrsilver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmemenizi eleştirmedim. Bilemeyebilirsiniz. Ancak yanlış bilgiyi doğru olarak sunuyorsunuz ve iddia ediliyorsunuz.

Ne istenildiğini ve ne gibi durumlarda yasal olup olmadığını daha fazla araştırmanızı öneririm.

Konuyu dağıtmaya gerek yok.

Talebimiz konuda bellidir. Sağlayabilecek kişilerin tekliflerini bekliyorum

Cümlelerde eksik ifadeler ya da yanlış anlamalar olabilir.

Şöyleki bizde sağladığımız lisansı bayi fiyatı olarak size sunuyoruz. Şu an için dedike lisansta 145 TL bayi fiyatı olarak ilettim. Siz bunun üzerine 10 USD lisans var dediğinizde muhtemelen illegal olacağı için yasak olduğunu ilettik ki bunu forumda yapanlar oldu ve halada var diye düşünüyorum. ( siz illegal arıyorsunuz demedim) ve bunun satışı yasak. İlla lisans satması değil, illegal olarak bu lisansı kendi sunucusunda da size sağlaması yasak. Moderatörün yasak dediği ve size ekran görüntüsü ilettiğim konu bu şekildeydi.

Zira bayi fiyatı BURADA da açıklandığı gibi ortalama 25 USD olan bir şey 10 USD verilmesi makul bir durum görünmüyor.

Ancak konu lisans, bilgi vs derken dağıldı.

Vel hasılı sizin arayışınızın dağılmaması açısından daha fazla alıntılanmasın.

Sadece eksik anlaşılan şeyleri ifade etmek istedim. Konu bilmememiz ya da sizin illegal bir şey yaptığınız gibi algılanmasın kesinlikle.