karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 yıldır aynı yalanı yaymaktan bıkmadı bizim uyanık milletimiz.
Yok efendim Şah'ın karısıymış, yok bilmem kaç kişi istemiş, reddettiklerinin bir kısmı da intihar etmiş, miş miş...
Gerçeği araştırmadan herşeye atlıyoruz, sonradan gerçeği öğrenince de yalanı sürdürmek tatlı geliyor, buradaki arkadaşın yaptığı gibi kimi zaman kişisel çıkar da sağlıyor.
Peki nedir gerçek? Gerçek şudur; gördüğünüz kişi ne prenses ne de Şah'ın eşidir. Üstelik görüntülerde de net bir şekilde görüldüğü üzere, kadın da değildir. Kendisi tiyatro oyununda bir kadını oynayan tiyatrocudur. İran'da kadınların tiyatro oynaması yasak olduğundan, oyunlardaki kadın rollerini de erkekler üstlenirler. Bir oyun sonrası çekilmiş eski fotoğraflara bakıp bakıp insanlarla dalga geçtiğimizi düşünürken aslında ne kadar aptal olduğumuzu gözden kaçırıyoruz...
http://biliyomuydun.com/116874
Sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Fakat kaynak gösterdiğiniz site de yazan kişi kendi fikirlerini söylemiş, iran da tiyatro tarihinden bahsetmiş ve tüm bu bilgiler bu kişi hakkında yeterince bilgi edinmeye yeterli değil mi ? Ben bu şahsı sağlam kaynaktan araştırdım. Kendisi İran sarayından birisi. Prenses olup olmadığı muallak. Fakat sonuçta saraylı ve önemli birisi. KAldıki iran tiyatrosunda kadın rollerini köse çocuklar oynardı. Bir tek siz akıllısınız bir tek siz araştırıyorsunuz değil mi ? İlla gelip baltalıcaksınız değil mi ? Lütfen alıntılayıp cevap vermeyin. Benim herhangi vieo,konu vb. hiç bir içeriğime de yorum yapmayın rica ediyorum.Bilmişliğinizi kendi kanalınızda gösterin de yağsın aboneler.