Ben epey genel bir teklifi hem sunum, hem fiyat hem de bazı demoları oluşturarak eklemiştim, ancak burada malesef paylaşamam. Fiyatları da ajans kafasında hazırlamıştım, zaten sektörde aşağı yukarı herkes bu şekilde hazırlıyor. Daha sonra üzerinden indirime gidiyorlar. İçerikten bahsedeyim, fikir vermesi adına.

-logo
-Kurumsal kimlik
-Sosyal medya
-Bilboard
-Menü tasarımları
-Cepli dosyalar, kartvizitler, afişler
-Reklam kampanyası, tanıtım filmleri (Ücretlendirmeyi, saniye üzerinden yapmanızı öneririm.) vs. vs.
-Sosyal medya tarafında da organik kitle, hedef kitle kazancı ve marka imajı üzerinde duran, profesyonel olduğunuzu gösteren bir metin yazmanızı ya da yazdırmanızı tavsiye ederim. İtibar yönetiminin günümüz sosyal medyasındaki öneminden bahseder, oraya vurgu yapar ya da kurgular düzeyde bir metin faydalı olacaktır. Artık herkesin yazdığı kapak fotoğrafı, profil fotoğrafı vs. onları yazmamanızı öneririm, zaten olması gereken ve ele ayağa düşmüş tabirler...

Hepsi için neden gerekli olduğundan, öneminden, yapılış şekillerinden, örnek işlerden ve fiyat aralıklarından, neden sizinle yapılması gerektiğinden vs. bahsedin. Mümkünse PDF olarak oluşturun ve teklifi gönderin. Fiyat üzerinden ilk kez çalışacak olduğunuz kişilere, tanışma indirimi yapabileceğinizi de bu teklifte mail olarak not düşüp iletin, firma kararlıysa iş yaptırmaya zaten fiyat revizesi istiyor, bir şekilde orta yol bulunuyor.