yektapoyraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim çocuk ağlaya ağlaya müdüre gitmiş "kafama kitapla vurdular.." diye.. Hadi erkek olsa araşarında şakalaşırlar filan deriz uzatmayız ama kız çocuğu bu.. Üstelik ortada şakalaşma vesaire de yok.. Anlık hareket.. Vuran da erkekler..

Şimdi de başım ağrıyor diyor.. Özele versen orada da tipler aynı.. Çocuğun 90'dan 100'den aşağı notu yok "toplayın not ortalamasına göre bir sınıfa tipler ayrılsın desen.." onu da yapmazlar.. 6. sınıfa giden bir çocuk bahsettiğimiz..

Bize söyledikleri; bu bitikleri sınıflara paylaştırmışlar biz de bunlar düşmüş.

Öğretmen de müdür de illallah demiş gerçi, ortayolcu hepsi.. konuşuruz, konuşacağız çekeceğiz kulaklarını bilmemne.. Daha zaten başka ne yapacaklar.. NE yapacağımı bilemediğim bir konuyu istişare etmek istedim gençler.. Hele eğitimci arkadaşlar yorum yaparsa daha memnun olurum..

Biz de şakalaşırdık ama vurma murma olmazdı..

Sesli düşündüm.. Akşam akşam canım sıkıldı.

Annem anasınıfı öğretmeni. Çocuklar arada annelerne öğretmenim bizi dövüyormuş diyor. Ama annem kimseyi incetmez...

Tabi ki yalan söylüyodur demiyorum ama gidin o hocayla konuşun. Birde ondan dinleyin. Ne olmuş ne bitmiş. Baktınız haksız gördünüz hocayı. Bimer'e şikayet edin. Hocada ciddi sıkıntılar varsa hocayı sürdürme yoluna kadar yolunuz var. Ama sakın tek tarafı dinleyerek duygusal yaklaşmayın..