Sinirlenmeniz gayet normal ama çocukların ailesiyle görüşmeniz daha doğru olur.
Pek tasvip etmediğim bir yöntem ama çocukken bizimde başımıza geldi. Babam çocukların kulaklarını çekmişti bir daha olmamıştı
Doğrudur sağolun.. Öğretmen aradık konuşun aileleriyle dedik.. Bakalım 1-2 gün geçsin de.. Çok tşk.
Sinirlenmeniz gayet normal ama çocukların ailesiyle görüşmeniz daha doğru olur.
Pek tasvip etmediğim bir yöntem ama çocukken bizimde başımıza geldi. Babam çocukların kulaklarını çekmişti bir daha olmamıştı
Hocam kızınıza biraz savunma tekniği öğretin. Yalan yok bende kızlarla çok uğraşırdım ilkokulda. Hele bir de ergenlik vurmuştu ki sormayın.
1 sataştım, 2 sataştım, 3 sataştım, 4 sataştım derken bitane kız sırf bizden fiziksel olarak büyük diye dalga geçtim. Kız cuma günü istiklal marşı okunduktan sonra çıkışta herkesin içinde bir dövdü... o günden sonra değil kızlara hiçbir insana sataşmadım.
Kıssadan hisse ona kendisini savunmayı öğretin hocam. Kitapla kafasına vurdularsa o kaldırsın masayla, sırayla kafalarına vursun. Bu iş böyle malesef. En büyük örnek benim; ben akıllandım
Sen de haklısın ve ben de bu düşünceni savunuyorum ama biz şimdi açık bir platformada herkesin okuyabildiği bir ortamda böyle bir düşüncenin altına imza atamayız.. Ha ben de öyle düşünüyorum ama pratikte bunun her yerde geçerliliği olmaz. Şimdi sen kız olarak onlarla yüz göz olsan hem okulda adın çıkacak hem canın sıkılacak. Böyle kızlar yok mu var elbet.. Alışlarlayaşıyorum bunlardan dolu.. Ben zaten defolu bozuk bir adamım bir de çocuk bana çekmesin.. Her şeyi nizama göre halledelim. Haksız mıyım..