Ben forumda şimdiye kadar onlarca kişiye yardıç ettim. Yardım etmek zorunda kardeşim! Etmeyecekse foruma kayıt olmayacak! Burası alışveriş sitesi değil. Sadece ürünlerini de satıyor insanlar. Dikkat ettiyseniz "de" yazdım. Yani alışveriş yapılması buranın yardım formu olmadığı anlamına gelmez. Bana amerikan marketing manager'leri ağzıyla konuşmayın. Biz herşeyi para gören adamlar değiliz. Para kazanmalıyız ama herşey de para değiıdir. Tamam herşeyden para kazana bilirsiniz ama insalığınız olmaz.
Bu nasıl bir atarlanmaktır

Nedemek yardım etmek zorunda sen kimsin ya. Adam kimsenin bilmediği şeyleri biliyor ticaret yapıyor, seo danışmanlığı yapıyor evine ekmek götürüyor. Sana neden karşılıksız yardım etsin ? Bu foruma herkes üye olurken para kazanmak amacıyla geliyor, ben hiç düşünmüyorum birisi gelsin burada aylık 10bin kazandığını insanlara anlatsın bedavadan ekmeğinden etsin kendini, varsa öyle bi mal söyle bizde gidelim peşinden. R10 piyasasının belirli kategorileri hariç full para kazanma amaçlıdır, herkes evine ekmek götürüyo yada yan gelir yapıp bişeyler kazanma peşinde. Kusura bakmada ben eşşek gibi çalışacam 2 3 saatlik bişey için uğraşacam bunu bedavadan babamın hayrına vermem kimseye, veren versin ama ben vermem. Çoğu arkadaşımızda benimi gibi yapıyor eminim.