PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alakası yok hocam. Günlük x.xxx reklam bütçeli uygulamalarda gidiyor fark etmiyor veriyorum yani
Dün google play destek hattına bir mail attım. Mail'de ;

Alıntı
Merhaba,

Ben bir uygulama geliştiricisiyim, Kendim için ve müşterilerim için mobil uygulamalar geliştirmekteyim. Zaman zaman müşterilerim için geliştirdiğim uygulamaların raporlarını incelemek ve güncellemelerini takip etmek amacıyla onların izniyle hesaplarını kontrol etmekteyim. Bu kontrolleri Müşterilerimin bana verdiği Google Play Geliştirici hesabındaki izinler sayesinde yapmaktayım. Onların gönderdiği erişim talebini onayladıktan sonra kendi bilgisayarım üzerinden onların hesaplarını kontrol etmekteyim. Ancak bazı forum ve web sitelerinde bu durum nedeniyle hesapların multi hesap adı altında kapandığını öğrendim. Bu konuda endişeleerim var, lütfen bu konuda daha detaylı bilgi verebilirmisiniz.
şekilde ingilizce bir mail gönderdim. Gelen cevabı burada sizlerle paylaşacağım. Muhtemelen gelen cevap içinizi ferah tutun şeklinde olacaktır, böylelikle yarın öbürgün diğer hesaplar yüzünden hesabım multi hesap adı altında kapanırsa bu durumu size daha önce sormuştum diye bileceğim.

Yıllar önce admob destek hattı üzerinden bunu sormuştum, Bir admob hesabım olduğunu ancak hem şirket (ortaklarım ile) hemde kişisel olarak iki adet Geliştirici hesabım olduğunu. İki geliştirici hesabım içinde tek bir admob hesabı kullanıp kullanamayacağımı sordum. Gelen cevap sorun yok kullanabilirsiniz demişlerdi. Yaklaşık iki sene 1 admob - 2 geliştirici hesabıyla kullandım.