Evet arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır sahip olduğum bir sitem var.İlk zamanlar çok ilgileniyordum iyide kazandırıyordu.Sonradan kazançlar düşmeye başlayınca çokta ilgilenmedim.Ama yine arada içerik girip link ve tanıtım yazısıda alıyordum.Ama siteye onca emeğime rağmen iyice kötüye gidiyordu her gün.Link aldığım ilk günler sıçrama yapıp sonradan düştüğüde çok oldu.Hatta ilk sırada geldiğim tam keyword domainim ilk sıradayken sıralamada hiç çıkmaması beni çileden çıkarttı.
Bugün kafayı bozdum ve bunun sebebini bulucam dedim.Dışarıdan gelen linklere baktım.Daha önce zaten reddetmiştim 10 taneye yakın linki.Sonradan pek gelen olmamış.Bir adet anasayfada hacklink verilmiş onu buldum.Koyulalı çok olmaıştır çünkü footera genelde bakarım.Sonra bunu yapan makale içlerinede eklemiştir diye düşündüm ve makaleleri kontrol etmek istedim ama bunu tek tek yapmak çok zordu.630 adet makale var sitemde.İnternetten araştırırken SeoQuake adlı bir toolbar ile görebileceğimi öğrendim.Ama tek tek sayfaları açmam gerekiyordu.15 20 adet sayfaya baktıktan sonra bi baktım ki konu içinden xxx sitelere link çıkılmış.Bütün sayfaları (630 makale) tek tek kontrol ettim.Yaklaşık 50 60 adet hacklink buldum.Kafayı yedim.Bu kadar zaman dikkatimden kaçmış.Birileri benim emeklerimi sömürmüş.Daha hızlı bir yöntem varmı bilmiyorum ama dediğim şekilde bütün sayfalarınıza bakın.wm-araci gibi link bulucularda sadece ana sayfa gösteriyor.
Bazı şeref yoksunları emeğinizi sömürmesin.Ben yandım siz de yanmayın.Tek tek sayfalara bakarken kırık linkleri ve youtube gibi sitelerden çetiğim videoların kaldırıldığını görünce onlarıda sildim bu arada.Daha önce de fark ettiğim bir kaç sayfam yine kendiliğinden gitmişti.Yazıya bakıyorum hiç bir sorun yok ama sayfa açılmıyor.Url sine 1 harf ve ya rakam ekleyip çıkarınca yani urlde oynama yapınca geliyor.(Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.)Sitemi güvenlik testlerine soktuğumda hiç bir problem gözükmüyor fakat adamlar sitemi yol geçen hanına çevirmişler.Bu konudada yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim.