berkorhanbeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Play Store boş sayfa açan uygulamalara bile onay vermekte. Sorununuz başka bir şeyden kaynaklanıyordur. RED sebebini buraya yazarsanız yardımcı olabiliriz
Güvenlik uyarısı

Uygulamanız WebViewClient.onReceivedSslError işleyicisinin güvenli olmayan bir kullanımına sahip. Ayrıntılar için lütfen Google Yardım Merkezi'ndeki bu makaleye bakın. Makalede ayrıca, güvenlik açığının giderilmesi gereken son tarihi de öğrenebilirsiniz.

puremoment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, uygulamada webview mi kullanıyorsunuz ? SSL ile uygulamanın bir bağlantısı yok. Google Play'e gönderirken de SSL ile bir bağlantısı olamaz.Muhtemelen sitenizin mobil görünümünde (responsive) sorun vardır, SSL yönlendirilmesi tam yapılmamış olabilir.
Merhaba hocam ssl yapılandırmasını yapmama ve ssl değiştirmeye kadar tüm yollara başvurdum. Fakat ne yazıkki ssl ile girince android uygulamada sayfa açılmıyor. Diğer her türlü tarayıcı mobil, masaüstü vs hepsinde açılıyor. Sıkıntıyı ne ettiysek bir türlü çözemedik.

Özellikle ssl kaynaklı bir problem olmadığını kesinleştirdim. Çünkü ssl için yapılandırma A+ iki farklı sitede sorguladımda bu olay çok farklı bir şey açıkcası.