fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılar dilerim abone oldum hocam bu arada videolar çok uzun ya 😂
Çok teşekkürler Videoda bulunan kişi sayısından ve video konusu bakımından buna yapılacak çok şey yok malesef zamanla videoları daha eğlenceli insanların sıkılmadan izlediği bir hale getirmeye çalışacağız

se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
introda müzik bittikten sonra çok bekliyor bence. Müzik biter bitmez videoya geçilebilir. Intronun kısa olması çok önemli.
Evet o konuda haklısınız intro yakın zamanda değişecek, bu biraz aceleye geldi.

jeaner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeşil perdemi kullanıyorsunuz hocam? Ayrıca Düzgün bir mikrofon lazım gibi sesler tok çıkmıyor. Konsept ve ekip iyi başarıolar
Evet yeşil perde kullanıyoruz. Ses konusunda ki sorunu ileri ki videolarda çözeceğiz başlarken biraz aceleci davrandık ve çok kısıtlı imkanlarla çekimlere başladık zamanla geliştireceğiz bu sorunları çok teşekkürler

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konspet tepkikolik tarzı, bihaller benzeri. Öneri için; Mikrofon düzgün olsun. Arkadaşlar komik olsun. Giyim kuşam yönünden iyi olsun. Ve maalesef kız arkadaşlar daha güzel ve çekici olsun acı ama gerçek
Mikrofon sorununu yakın zamanda çözeceğiz. Videoda ki kişilerin dış özelliklerinin vede kişiliklerinin farklı olmasını istiyorum sadece güzel,çekici olmasından ziyade izleyen her kişinin kendine yakın hissedebileceği kndine benzetebileceği bir karakteri videoda görebilsin istiyorum. Bu yüzden ileri ki videolarda daha farklı görünüş ve karakterde insanlar olacak videolarda