Yekta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kuzene durumu anlattım sana güvenerek bugün 19:30 kadar iddiaya girdim dedim iddiayı kaybettim rezil oldum dedim, bana neden kaybettin daha 19:30 a 7 saat var deyince şok oldum, kuzenim abd saatine göre irlanda dublin ödeme yapan birimin irlanda saatine göre 00:00 mesaisinin sona ereceğine ve tüm ödemelerin abd saatine göre 26/11/2018 saat 19:30 bitmiş olacağına dair bilgi vermiş. ben TÜRKİYE SAATİNE GÖRE 19:30 DİYE KOCAMAN KONUŞTUM SİZLERE KARŞI ortada yanlış anlaşılma var.. Anlayacağınız kuzenimin bana dediği 26/11/2018 saat 19:30 da ödemelerin talimatı tamamen bitmiş olacak demesiydi.

ABD onayının 3 saat önce bittiğini üstüne basa basa söyledi, iş irlanda ekibinde dedi irlanda ekibinin mesaisi abd saatine göre 19:30 bitecek dedi..

Bakın irlandadaki ödeme ekibin tüm ödemeleri yapıp irlanda saatine göre 00:00 de mesaisi bitecekmiş.
Yani şuan baktığımda irlanda 3 saat bizim gerimizde Türkiye saati ile gece 03:00 oluyor benim anladığım kadarıyla.. İNANIN KUZENLE İDDİYA GİRMEDEN KONUŞTUĞUMDA SADECE BANA SAAT TERİH VER DEDİĞİMDE 26/11/2018 SAAT 19:30 SAATİNİ VERMİŞTİ.. BENDE TÜRKİYE SAATİ İLE SİZLERE KARŞI BÜYÜK KONUŞTUM.. ORTADA YANLIŞ ANLAŞILMA VAR..

ÜSTÜNE BASA BASA KUZENE SORDUM ABD TARİHİNİ ELE AL KESİN BİLGİ DEDİ.. BENDE BURADAN CİDDİ SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM YANLIŞ HESAP ETMEDİYSEM BU GECE SAAT 3 İTİBARİ İLE EPOSTALAR GELECEK ŞAYET BEN BUNDADA HAKSIZ ÇIKARSAM.. KENDİ CEZAMI KENDİM KESECEĞİM R10 DA 5 KİŞİYE 20 TL LİK KONTUR ALMAK İSTİYORUM.
ben gold uyelik istiyorum kontor yerine