Merhaba arkadaşlar. Hangi konuya bakarsam mutlaka ücretli birşeyler yapmaya çalışan arkadaşlar görüyorum.
Burası bir forum arkadaşlar. Forum demek yardım demek. Burası bir alışveriş sitesi değil. Tamam sitenizi sata bilirsiniz script sata bilirsiniz. Anlıyorum. Fakat ücretli danışmanlık yapmak ne arkadaş. Adamlar soru soruyor ücretle yaparım diyorsunuz. Yapma kardeşim. Yorum yazmak şartmı? Yardım etme bu senin seçimin ama her konuya da ücretli yardım edebilirim yazmak nedir?
Forum paragöz arkadaşlarla dolmuş. Ne bilgi paylaşan var ne bir tavsiye veren. Soru soran arkadaşların konularına 1 yorum geliyor ama başlıkta para kelimesi olunca 100 yorum geliyor. Forum amacını fazlasıyla aşmış bence. Bu gidişata bir dur demeliyiz....
Senin dediklerin eskidendi hocam. Bedava paylaşımlar ve yardımlardan sonra bunlar oldu zaten. Türk webmaster'ını hangi sektöre sokarsan para var diye o sektörün anası ağlar. Kimse bilgisini artık bedavaya vermez.
Bak niche işi yapanlara r10da it sürüsü gibi oldular. Ben niche uzmanıyım diyorum sana 500tlden satıyorum diyorum ayda 2k kazanacan hocam garanti diyorum. Sen benden alıp başka arkadaşına konu açtırıyosun sende 400 500den niche işine giriyosun, böyle böyle herkes site satıyor. Biriside demiyor arkadaş ben sana 400tl veriyorum sen bana aylık 5bin kazanmayı vaad ediyosun nekadar iyisin yav. Melek mübarek ne iyi insanlar var dimi. Sonuç ne oluyor ? Şikayet konuları dolandrmalar.
Valla meyve veren ağaç taşlanır, o yüzden bir problemi çözebilecek birkaç kişi varsa adam parasını ister. Bedavalık durumlar kalmadı artık, elini veriyosun bu forumda kolunu alıyolar. Herkes para kazanma derdinde çünkü sektörler kan ağlıyor, iş bilenlerde 3 5 kazanma peşinde. Yani bu gidişe dur demek için ekonomi düzelmesi lazım, yoksa herkes aynı şekil devam edecek.