crooper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek sorum şu, turizm otelcilik okurken, ya da okuduktan sonra; yabanci dil öğrenmeye calıstınız mı, geliştirdiniz mi? yoksa diplomayı aldım tamam ben turizimciyim diploma yeter. bekleyim iş bana gelsin mi dediniz.
Şu forumda ne yazılımlar çıkaran insanlar var. Çoğu bilg. muhendisi bile degil. Ama kendilerini geliştirmiş yazılım uzmanı vasfına erişmiş. Bir çok mezun bilgisayar muhendisi tanırım msn açmaktan öteye geçemeyen. önemli olan okudugunuz konuda yardımcı olacak alanlarda da kendinizi geliştirmek.
Turizm işini gerçekten yapmak isteyerek okusaydınız eğer şu an bu konuyu açmamıştınız.

Bence diplomanız size meslek kazandırmadıysada dünyaya bakış açısı katmıştır. Hiç olmazsa ortam görmüş, Ünivesite arkadaşları katmıştır. Bu kadar aşağılamayın derim.
2012-14 yılları arası arasında Anadolu Üni. hazırlık sınıfında pre intermediate düzeyine gelebildim. bölümümün adı Turizm Yönetimiydi, ikinci senesinde ingiltere'ye(hayalim) gönderiyordu yani çift diplomaydı. bırakmak zorunda kaldım ÖSYM tarafından af çıkartıldı zorunlu hazırlık sınıfında başarısız olanları Türkçe bölüme yerleştirme diye. Bende Bartın üni. Turizm ve Otel işletmeciliği bölümünü yazıp burada devam ettim. Mezun olduğum bölümün iş imkanları herhangi eli ayağı tutan birinin yapabileceği işler.
''Turizm Otel Yöneticiliği, Turizm Konaklama ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Otel Yöneticiliği, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Otel Yöneticiliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm ve Otelcilik, Turizm-Otelcilik, Ağırlama Hizmetleri, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği'' bu bölümlerin KPSS ile de ataması ya 1-2 tane oluyor yada hiç olmuyor. 85 alsanızda yerleşemiyorsunuz.
Yazacaklar bir kere daha düşünsün derim