Cevabınız için teşekkürler hocam fakat ben sorunu anlatamıyorum galiba. Aşağıda paylaştığım görsele bakarsanız arkadaş inci gibi bir konu hazırlamış kim bilir görseller ile ne kadar uğraşmış ama hepsini hizliresim.com'a yükleyip konusuna oradan bağlantı vermiş. Hizliresim.com'da sitesine yurtdışı trafiğini kapattığı için benim gibi yurtdışında yaşayan insanlar konulardaki,yorumlarda başkalarının yüklediği önemli bilgiler barındırma ihtimali bulunan bu görselleri göremiyor. Sorun benim bir şey yükleyip paylaşmam değil, paylaşılan görsellerin %80'inin forum üzerinde hizliresim.com'a yüklenerek konulara dahil edilmesi. Ben hiç bir türlü göremiyorum bu görselleri. Ben bir görsel payalaşacağımda zaten "lightshot screenshot" kullanıyorum. Yurtdışında yaşayan tüm üyeler forumdaki görsellerin %80'inin göremiyor çünkü hepsi hizliresim.com'a yüklenmiş durumda.
Umarım anlatabilmişimdir bu sefer

İnşallah bu konuda bir moderatörün veya adminin bir girişimi olur. Yukarıda arkadaş belirtmiş forumdan bir arkadaşın sitesini kullanıyormuş, hem forumdan birinin işine yaraması hemde tüm üyelerin görebilmesi adına hizliresim.com'a yüklemek yerine resimyukle.xyz kullanılabilir.
Hayırlı forumlar.
http://prntscr.com/ln1fn3