OttomanGuardian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben o kelimeyi yazarken sadece bu konuyu açan kişi için demedim. ÇOĞUL yazdım Türkçe'ye hakimseniz. Umarım başka birilerinin ilgisini çekmiştir.
Adamlar her gün öyle saçma sapan konu başlıklarıyla karşıma çıkıyor ki kayıtsız kalamıyorum. Eskiden forum böyle değildi. Her bir kategoride çöplük var. Gez bir bak bakayım nasıl konular açılıyor. Raddit forumlarında ki konular +25 buraya bakıyorum -18
hocam konuyu açan kişi kimdir necidir kaç yaşındadır diye bir bakıp yazsaydınız keşke kaldıki ben her daim bir konuya yazacağım da yazayım da içimde kalmasından ziyade açan neden açmıştır kimdir vs bakıp öyle yazıyorum. Siz bakmadıysanız ben yazayım 37 yaşındayım evli ve iki kız babasıyım. Hiçbir zaman birinin kalbi kırılsın istemem ve aynı şekilde de karşılık beklerim. Genel manada yazdığınıza inanarak art niyetli yazmadığınıza inanmak isterim. Dediğim gibi bütçem o aralıkta ve işimi görecek bir makineden tam anlamı ile anlamadığım için konumu açtım. Cevap verenlere ilgilerinden ötürü teşekkür ederim.