Hocam sizde balya ile para olduğu için siz 10.000 TL lik de - 5.000 TL lik de bilgisayar alabilirsiniz.
Ama herkes sizin gibi kazanamıyor, herkes de sizin gibi gelir kaynağı yok.
Herkes de sizdeki para kadar para yok.
Kısacası arkadaşın bütçesi o, o kadar alır. Senin bütçen bu bu kadar alırsın.
Ben milyoner değilim trilyoner değilim. Allah a şükür geçinebiliyoruz. Ancak şu neslin böyle bir platformda abuk subuk konu açması artık forumun seviyesini düşürüyor. Bundan önceki konuya yazdığım postu oku bakalım ne yazmışım niye yazmışım. Bu vatandaşa soralım Google a şu pc de şunlar çalışır mı veya test sonuçları neler hatta fiyata göre donanım ihtiyacı. Bu donanım bilgisi olmayan biri için zor birşey değil!!! Kendi kendinizi ezdiriyorsunuz.
teşekkürler hocam öneri için
1. si kardeş değiliz

2.si google a sormadan, diğer forumlara bakmadan yazdım sanıyorsan yanılıyorsun. Bir sürü değişik değişik herkesin kendine göre yorumları var başka forumlarda ve tatmin edici değiller.
3. sü buradaki kişilerin bu tarz konularda daha detaylı ve geniş bilgiye sahip olmasından kaynaklı en son buraya sorarak netice alma taraftarıyım.
4. sana göre 1000-1500TL ölücülük gibi gelebilir ama bana şuan büyük para.
5. si karşındakini küçük görmeden önce bir sorgula her zaman kazanırsın HOCAM
Şu yorumdan sonra daha da bir şey demiyorum. Yazık günah gerçekten. Umarım o özellikte bir elektronik cihazı temin edebilirsiniz

Araştırmalarınızın sonucunu da ayrıca merak ediyorum.