DatabaseBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Putin konusu dahil tüm söylediklerinize aynen katılıyorum. Ama AB ve ABD için bulunmaz bir fırsat bu olay. Emin olun Ukrayna tek başına bu işe girişemezdi, kısa sürede bu savaşın arkasındakiler çıkar ortaya. Ukrayna Donetsk Lugansk Kırımı alamaz gücü yetmez, yetmedi de zaten. Ama heleki Ukraynada seçimler arefesi, Putin dostu aday Timaşenko bu kadar güçlenmişken, mevcut başkan Paraşenkonun seçim sloganları bile askerler savaşacağız üzerineyken bu olanlar tesadüf değil.
Hocam Gürsistan'daki seçim öncesi mevzu aynen işliyor işte. Orada da seçim arefesinde Rusya karşıtı bir lider başkanlık adayı idi. Rusya güç gösterisi yaparak askeri darbe oluşturdu orada. Gelişen olayları da biliyorsunuz. Ben oradaki durumu boyle hatırlıyorum ve Ukrayna'daki olayla bu yüzden benzetiyorum. Rusya kendine yakin olan Başkanı seçtirmek için bu yola girişti diye düşünüyorum. Çünkü geçen yıldan beri Ukrayna, Romanya çevresine ABD tanklari ve askerleri dizildi.

Hatta ve hatta Oliver Stone'un Putin için çektiği belgeselde detaylı bir şekilde yorum yapıyor internetten bulursam buraya videoyu atarım. Harita uzerindeki Rusya tehdidini gosteriyorlar. Putin ise tehditkar buluyorum, çok yanlış yaklaşıyorlar gibi bir şey söylüyordu.