ilginç bir girişim klasik panel kiralamasından farklı olarak, adsense olayları ilgimi çekti
bilmek istediğim bir kaç soru var
kullanılabilir data miktarı kaç seviyelerinde seyretmekte ?
% kaçı türktür
aktif olmayan özellikler için verebilceğiniz süre nedir ?
ne zaman açılır ?
çünkü aktif olan özellikler için bu kadar para vermek kendi adına konuşayım pekte uygun değil açılacak özellikler için tabikide uygun
öm yerine mesajı alıntılayarak cevaplarsanız herkes yararlanmış olur bu sorulardan
Detaylar için Whatsapptan iletişime Geçebilirsiniz.
Ayrıyeten Login vs Hallettik en Gec 30 gune hazır olur tum ozellıkler.
instagramın son duyurdugu guncellemeyi beklıyoruz o bitince ona gore guncellememizi yapıcaz.
Datayı biz Eklıyoruz %85 oranında Türk Data Suan
Takipçi like ve yorum ozellıgı icin kullanıcıların herhangi bi instagram hesabı ile giriş yapması gerekıcek bu sayedede data kasabilirsiniz.
Data Bilgimizi Paylaşmıyoruz maalesef.
Demo site alabilir miyim acaba ?
Ve not olarak hocam
Aylık Kira (1000 TL Size Ozel Sunucu ve Proxy Gideri için)
Bunu demişiniz şu anki söylediğiniz özellikler proxy gerektirmiyor

( Kaydetmeyi bilmem ama diğerleri istemiyor )
Demoyu Whatsapp ile iletişime Gecerek isteyin.
Siz olayın icerigini bilmediginiz için sadece izlenme vs istemıyor biz farklı sekılde gonderiyoruz suan dunyanın en hızlı izlenmesini biz saglıyoruz gunluk hız 5 milyar civarı. (tek videoya)
demo site alabilir miyim birde adsense bu tür sitelerde reklama izin vermiyor diye biliyorum
Yaklasık 4-5 Aydır Adsense kullanıyorum bu sistemde bi sorun gormedım.
demo icin whatsappdan iletişime geçin
ilginç bir girişim klasik panel kiralamasından farklı olarak, adsense olayları ilgimi çekti
bilmek istediğim bir kaç soru var
kullanılabilir data miktarı kaç seviyelerinde seyretmekte ?
% kaçı türktür
aktif olmayan özellikler için verebilceğiniz süre nedir ?
ne zaman açılır ?
çünkü aktif olan özellikler için bu kadar para vermek kendi adına konuşayım pekte uygun değil açılacak özellikler için tabikide uygun
öm yerine mesajı alıntılayarak cevaplarsanız herkes yararlanmış olur bu sorulardan
ek olarak smm panelinizden Satış Yapabilirsiniz.
sistemde aktif olan ozellıkleri smm panelinize ekleyebilirsiniz. (limitsiz olarak.)