beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sene 2010 o zamanlar xrumer ile profil link işi yapıyoruz merhum malum şahsın formu profillink ile alt üst ettiği günler falanlar filanlar. gözümü karartmışım bu işe gireceğim ama 1 lira para yok ve 11 ay sonra da düğün var evleniyoruz.

kıymetli kardeşimiz süleyman hala forumda takılır mı bilmem iyi bi gaza getirmişti beni o zamanlar full profesyonel çalışmak adına program lisanslı, platin üyelik, 3 ay sponsor reklam için kredi çekerek bu işe giriştim.

o zaman aylık gelirim 1 lira ise tam 4 lir kredi çekmiştim benim gelir berbattı zaten =). tek basına xrumer lisanslı 690 dolar gibi bir rakamdı ve ciddi bir paraydı.

hazırlıklar tamamdı üyelik program sabit link. geriye tek birşey kalmıştı ya batacaktık ya çıkacaktık.

o gün gece tüm işlemleri hallettikten sonra şehir dışına nişanımın yanına yola çıktım. okulna gittim sınavdan cıkmasını bekliyorum. bekliyorum ama bir de bana sorun. sınavdan sonra bilezik alacağız beniğm cebimde tavuk döner yiyecek para bile yok.

hatunu beklerken dedim şu cafeye gireyim bi r10 u kontrol edeyim ne var ne yok mobil telefon fukarası oldugumuz dönemler.

girdim meşhur msn mi skype mı tam hatırlamıyorum açtım hareket yok bi kaç pm var sadece. derken birisi msnden ekledi beni ve elektronik sigara- çeşitli güzellik malzemeleri - bitkisel kremler vs. siteleri için 12 farklı site için bir sipariş verdi.

ben halen hesabımda para görene kadar klasik sallamacılardan sandıgım adama hesap noyu gönderdim bir kaç dakika içinde 6500 lira para hesabımda idi

20 dk oturdugum pc yi kapadım siparişleri ertesi gün teslim etmek üzere vedalaştık =)

düğün alışverişi mi dibine kadar yaptık

bu şahıs bitkisel sektörünün kralı olan malum isim 1 yılı aşkın çalıştık ve rakamlar az çok hep bu şekilde idi son işinde 10k kadar iteleyip kaçmasa daha güzel olurdu ama nasip =)

en yüksek satış değil belki ama anısı en çok hatrımda kalan olaydır =)
hafta içi gerçekleşmiştir
özetle : seviyoruz be bu hayatı
Keyif alarak okudum hocam iyi risk almışsınız