Jeal0usy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 300k'lık kısım sallamasyon mudur bilmem ama, eticaret sitemi ilk açtığımda başıma gelen bir olay var anlatsam roman olur iyzico'nun 3dsiz işlem açığından dolayı 2 saat içerisinde hesabıma 120k para geldi. Geçersiz işlemleri panelde görmeyip ertesi gün karakola gitmesem 24 saatte 1 milyondan fazla para hesabıma geçmiş olurdu. Sene 2016'ydı heyecandan uyuyamayıp sabahın köründe uyuyakalmışım ve dükkana polisler gitmiş, annem kadıncağız bir telaş beni aradı oğlum ne yaptın sen polisler geldi diye. Bu tip durumlarda aracı firmalar zaten direk hesabınızı iptal ediyor. Merak eden varsa 1 iphone 6 veya 6s o zamanlar 3k falandı sanıyorum. 1 karttan sadece 50klık cihaz geçmiştiler. Eskiden bu konularda tecrübeliyim, kartlara paraları iade etmedim ki insanların limitleri dolu olsun başka yerlerde kullanılmasın kartlar. 50k demek intihar sebebi demektir bir aile için. 1 yıl 2 yıl belki de 3 yıl boşa çalışmak demektir çünkü. Karakoldaki abilere dedim ki kutulara patates koyup gönderelim siz de suçüstü yakalayın kargolarını alırken. Bilişimci abiler sağolsun ip nedir bilmedikleri için hiç oralı olmadılar. Kendi çabamla 2 kişiyi nerede oturduklarına, ad soyad ve yaşlarına kadar buldum (korkutma taktiği her zaman işe yarar). Ankara'da 16-17 yaşlarında 2 çocuk çıkmıştı işlemleri yapanlar. 3-5 tanıdık vasıtası ile bir güzel de sopalattım bebeleri Hatta ssler duruyor pcde biryerlerde

Oncelikle o bilisimci abiler dedigin adamlar, feto olaylarindan sonra yaptiklari bilisim yatirimiyla seni uzaydan bile bulurlar. Oyle araclari varki, harddiskini bir cihaza bagliyorlar, anahtar kelime giriyorlar ve herseyi dokuyor harddisk. Format atmis bile olsan bulabiliyorlar.

Ayrica benzer bir olay bir tanidigimin basina geldi. 3 ay boyunca yaklasik 200.000 farkli karttan kucuk paralar cekti. Simdi amerikada yasiyor. Cok yakin bir tanidigim o yuzden yalan olma ihtimali 0.