wpdiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Topa tutulmak istemiyorsan konu açmayacaksın burası bir forumdur isteyen istediğini yazar gelecek tepkilere hazırlıklı olun. Türkiye'yi düzeltmek istediğinizi yazmışsınız o öyle basit birşey değil hele hele tartışma kültürü olmayan r10'da hep boşa konuşuyoruz, ülkeyi değil kendinizi düzeltin önce.

Bu konu hakkında benim söyleceklerim bu kadardır.
Sizin gibi süslü içi boş cümleler kurmadığım için mi tartışma kültürüm yok? Ne yaptım küfürmü ettim birisine? Kimin kalbini kırdım? Ne yaptımda ttartışma kültürüm olmadığını düşündünüz?)

Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
artık devir değişti hocam malesef en değerli şey bilgi oldu, forumu bırakın üniversite okuyorsunuz hocalarınız bile size tüm bildiklerini öğretmiyor(ki öğretmek için maaş almasına rağmen işi bu olmasına ragmen). rakip olmanızdan korkuyorlar o veya bu yakında bilimsel anlamda açıkcası ilerlemenin ciddi anlamda yavaşlayacağını düşünüyorum. tüm bilgili kendini geliştirmiş kişiler kendine saklıyor ve ölüp gidiyor. ki bu hocalar geçmişte 70-80-90larda en donanımlı en harika hocalardan tüm bilgi birikimini almış insanlar. kendiler şuan paylaşmıyorlar ticari sebeplerle.
Aynen. Güzel açıklamışsınız.