Merhaba arkadaşlar:
Bu satış konumuza el emeği göz nuru ile tamamen organik olarak büyüttüğüm 440k sayfamızı satışa çıkarmış bulunuyoruz..
Neden satıyoruz: tayinim çıkması nedeni ile İstanbula taşınacağız. Bu taşınma ve yeni ortama adaptasyon sürecinde ben ve eşim sayfa ile ilgilenemeyeceğiz gibi duruyor.. İşi bilen birilerinin elinde araya gitmeden değerini yitirmeden milyon takipçiye ulaşabilecek bir sayfadır..
İstatistikleri en kısa zamanda yükleyeceğim
Sayfa kesinlikle bot, takipçi, hile hurda yapılmadan eşim tarafından büyütüldü. Sayfa sunum sayfası olduğu için dünyanın heryerinden takipçileri vardır. Bu tarz sayfalardan mizah komedi sayfalarındaki gibi %100 Türk takipçi beklemek mantıklı değildir..
Fiyat: 22.000 tl.. pazarlık payı vardır.. Saçma sapan tekliflerle gelmeyin lütfen.. Nitekim bir kaç ay önce buna yakın teklif gelmiştir fakat o zamanlar tayin VS gibi bir durum söz konusu olmadığı için satmadık.. Bu kalitede ve tamamen bayanlara yönelik çalışan sayfaların ederi bana göre budur..
Fiyat çok fazla gelen, alım gücü olmayan arkadaşlar boş yere polemik yaratmazlarsa memnun olurum..
sayfa adresi:tabiki herkese göndermeme hakkım saklıdır.. Alacak olan arkadaşların hesabında yeterli bakiye olduğunu gösteren ekran görüntüsünü almadan sayfa ismini paylaşmayacağımı önemle belirtirim...
Ödeme nasıl olacak.:haklısınız miktar yüksek, güvenmeyebikirsiniz, o yüzden ödeme yapmak için dilerseniz elden ödeme yapmayı tercih edebilirsiniz.. İstanbulda yüzyüze alış verişi gerçekleştirebilirsiniz..
Alış veriş gerçeklrştikten sonra vayefendim şöyle oldu, vay efendim böyle oldu ben vazgeçtim şeklinde gelmeyin lütfen.. Almadan önce ıcuk vıcık herşeyi detaylıca inceleyiniz, işten anlayan ve uzman olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarınıza danışın lütfen.. Devir gerçeklrştikten sonra bebek avutur gibi kimseyi avutmak istemiyorum.. Daha önce başıma geldi çünkü on dan dolayı herşeyi açık ve net yazıyorum arkadaşlar..17-18 yaşında ergen tiplerine girmiş tiplerle uğraşıp vakit kaybetmek istemiyorum
sayfayı korumak adına, sayfa adresini pm atmıyorum arkadaşlar.. Öncelikle ödeme gücünüz olduğunu kanıtlamanız gerekiyor
Herşeyi açık açık anlatmaya çalıştım sevgili forum üyeleri.. Sayfa ile ilgili istatistik görselleri en kısa zamanda yükleyeceğim belirterek herkese bol kazançlı ve hayırlı günler diliyorum...