crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 video tuttu diye her video tutmuyor malesef . Bazı videoyu ilk sende gören insanlar seri şekilde paylaşabiliyor yada yorum yaptıkça arkadaşları görüyor . Onu sürekliliğe dökebilirsen güzel olur . Bu şekilde 4 5 milyon izlenme 60bin paylaşılma alan videolarımda var ama onun yanında 50 100 paylaşılma alıp 30 40 bin izlenen videom da var

Bu arada sayfa link veya video link verirsen daha iyi inceleyip yorum yapabilir konuya bakanlar .
ben susayım bu konu hakkında, nazara gelirim yoksa

Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, çok olmadı sıfırdan bir sayfa kurmuştum. Arkadaşlarımı davet etmiştim sadece (sayfa url almak için) ve hoşuma giden birkaç video paylaşıyordum. Bir videoyu sevdiğim bir ablam paylaştı, onun duvarında arkadaşları, arkadaşlarının arkadaşları derken şu an video 4.663 kişi paylaşmış. 1 hafta içerisinde 500’den fazla insan beğendi çok şükür.

Allah’a şükür, ilk defa bir projemin hiç olmazsa sosyal medya ayağı sanırım tutuyor

aynen böyle devam et, bende böyle başlamıştım. sonra dünya geneli yayıldım ve Türkiye de kimsenin alamadığı paylaşım, beğeni ve erişemediği rakamlara ulaştım..