guliyevravan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben forumda şimdiye kadar onlarca kişiye yardıç ettim. Yardım etmek zorunda kardeşim! Etmeyecekse foruma kayıt olmayacak! Burası alışveriş sitesi değil. Sadece ürünlerini de satıyor insanlar. Dikkat ettiyseniz "de" yazdım. Yani alışveriş yapılması buranın yardım formu olmadığı anlamına gelmez. Bana amerikan marketing manager'leri ağzıyla konuşmayın. Biz herşeyi para gören adamlar değiliz. Para kazanmalıyız ama herşey de para değiıdir. Tamam herşeyden para kazana bilirsiniz ama insalığınız olmaz.
İlk olarak üslubunuza dikkat edin.Bu üslup ile özellikle "!" çoğu kişiyi cephe alırsınız kendinize.Bunun yanında,tabiri caize,1 TL ye su alıp idrarı dahi 2 TL ye çıkarmak para iken paranın aranılması yanlış mı ? Kaldı ki uğraşılmayacak basit şeylerde forumun %90 i yardım ediyor zaten,ya gözün kör ya nankörsün.Bunun yanında yogun kod hatalarında dahi yardım ettigimiz arkadaşlarımız kardeşlerimiz var bize yardım eden abi ve arkadaşlarımız var ama herşeyin bir düzeyi bir vakti var.Sen istiyorsun ki örnegin whmcs tema yazayım bilen adam 7/24 bana yardım etsin kusura bakma kardeşim az ye paranı biriktir bir uşak tut.

guliyevravan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir screen atmışsın ki sanki büyük suç işlemişim) ücretsiz yaptım. Arkadaş da vermiş işte ticaru puan sağolsun. Güvenilir insan olduğumu düşünmüş ve diğer insanların da görmesini istemiş
Ücretsiz bir işlem için trade yasak kardeşim ! Report edildi.