ErdeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GS U-21 ile oynarsa belki Ozan Kabak gibi yaklaşık 20 Milyon Euro teklifler alabilecek bir oyuncu daha kazanır 1 yıllık kaybını bu şekilde amorti eder.

Yahu ilk 5-6 a girememiş (siz söylediğiniz için) Türkiye ligi takımının futbolcusuna kim 20 m verir? Ozan Kabak diyorsunuz ben beğenmiyorum kendisini şahsen diyelim ki çok çok üst düzey oldu Bir stopere Türkiye liginden hem de ve ayrıca avrupa maçı oynamamış kim 10-20 verir? Diğer mevkiler içinde aynı şeyler geçerli.

Yıllık 3-5 m alıyor çoğu futbolcu, garanti ücretinin kârını çok kovalamaya gerek yok. u21 takımı koydum oynadılar ne yapalım 5. oldular diye bir dünya da yok. U21 ile çıktın takım kümede zor kaldı o zaman ne olacak? Gerçekten parlayabilecek kemik kadroda olsa çok değerlenebilecek futbolcu olsa bile o kötü durumda futbol kariyerleri dahi bitebilir. Dünyanın hiç bir yerinde bunun örneği olmadığı için toz pembe öngörü yapmak sadece kaybettirir. 2-3 genç futbolcu kimse koyup parlatamıyor ken 11 kişi ile bu dedikleriniz olacak yani
"Pire için yorgan yakmak" değimini bilirsiniz herhalde
Kimse keyfinden yorganını yakmaz. Mecbur kalırsan çözüm bulamazsan son çaredir o yorganı yakmak.

Uysal koyun olup yapılan haksızlığın önüne geçemiyorsan biraz bağırıp çağırıp kenara çekilmek değildir çözüm.

Umarım GS başkanı Mustafa Cengiz siyasi iradeden gelecek olan kişisel yaptırımlardan kendi işlerinin bozulmasından korkup yumuşamaz.