mrsilver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazıyı neden haberi okumamışsınız anlaşılan. U-21 takımı ile oynamak ligden tamamen çekilmek değildir bunun zaten ciddi yaptırımları vardır.

GS bu şartlar devam ederse ilk 4'e bile giremeyebilir. Önümüzdeki sezon için Avrupa zaten hayal olur.

GS U-21 ile oynarsa belki Ozan Kabak gibi yaklaşık 20 Milyon Euro teklifler alabilecek bir oyuncu daha kazanır 1 yıllık kaybını bu şekilde amorti eder.

GS As takımla maçlara çıkarsa maç başı ücretleri olarak daha az ödeme yapar. Finansal olarak kara geçer. Çünkü oyuncuların büyük bölümü sabit ücretlerinin haricinde maç başı ücretler alıyorlar. Örnek X Ffutbolcu 3 milyon euro sabit maaş + 15.000 Euro maç başı alıyor. O maçta kadroda olmazsa maç başı ödemezsin.

GS bu hamleyi yapabilirse (ki çok zor) TFF tüm kurulları ile istifa etmek zorunda kalır. Böyle bir skandal sadece TR de değil Dünyada büyük haber olur.
GS U-21 ile oynarsa belki Ozan Kabak gibi yaklaşık 20 Milyon Euro teklifler alabilecek bir oyuncu daha kazanır 1 yıllık kaybını bu şekilde amorti eder.

Yahu ilk 5-6 a girememiş (siz söylediğiniz için) Türkiye ligi takımının futbolcusuna kim 20 m verir? Ozan Kabak diyorsunuz ben beğenmiyorum kendisini şahsen diyelim ki çok çok üst düzey oldu Bir stopere Türkiye liginden hem de ve ayrıca avrupa maçı oynamamış kim 10-20 verir? Diğer mevkiler içinde aynı şeyler geçerli.

Yıllık 3-5 m alıyor çoğu futbolcu, garanti ücretinin kârını çok kovalamaya gerek yok. u21 takımı koydum oynadılar ne yapalım 5. oldular diye bir dünya da yok. U21 ile çıktın takım kümede zor kaldı o zaman ne olacak? Gerçekten parlayabilecek kemik kadroda olsa çok değerlenebilecek futbolcu olsa bile o kötü durumda futbol kariyerleri dahi bitebilir. Dünyanın hiç bir yerinde bunun örneği olmadığı için toz pembe öngörü yapmak sadece kaybettirir. 2-3 genç futbolcu kimse koyup parlatamıyor ken 11 kişi ile bu dedikleriniz olacak yani