Bu hususun konum ile alakası da olduğunu unutmayın. Sizin firmanızın bulunduğu muhitte yapılan aramalarda daha önde çıkmanız yakın zamanda muhtemel. Ancak genel aramalarda çıkmanız biraz zor şuan ki Google şartlarında. Çünkü yerel aramalara önem vermiş durumda.
Onun dışında My Business'te firmanızın içeriğini tamamen eksiksiz, tüm detayları içerecek şekilde doldurun. Çalışma saatlerinden ödeme koşullarına, özgün görsellerden kategori seçimine kadar dikkat edin. Doğrulama konusunda zaten sonuç aldığınızı düşünüyorum hiç girmedim.
Bunları yaptıktan sonra firmanızı harita olarak sitelerinize ekleyin ve anahtar kelimelerinizle alakalı sitelere eklenmesini sağlamaya çalışın. Örneğin "oda kapısı" yazdınız haritada. Firmanızı bulun ve paylaşın sosyal ağlarda.
Yorum hususu önemli, firmanıza yorumlar yapılmasını sağlayın özgün olarak.
Bunlar etkili olacaktır az çok, tabi ana fikirleri paylaştım sadece. Geliştirmek ve üretmek size kalmış.
Çok uzun yıllardır bu hususta ilk sıralarda işletmelerim mevcut. Bulunduğumuz tüm sektörlerdeki aramalarda bu sonuçlarda en üstte çıkıyorum hemen hemen ve muhakkak etkili olduğunu söyleyebilirim. Üzerine gidin.
hocam özelden yazıyorum tanışalım