Google Play'de uygulamanın altına ağzıma ne gelirse saydırdığım pislik bir uygulama.En son kafayı yedirme noktasına getirmişti beni :/ Sonra uygulamayı indirdim bir süre görmedim çok şükür.Tiktok'a içerik girenler de sanırım ülkenin gerizekalı kesimini oluşturuyor.Normal bir insan öyle içerikler çekmez kanımca.Ya oraya içerik yükleyenleri tek tek tespit edip ülke vatandaşlığından çıkartıcaksın ya da topluca psikolojik tramva tedavisi altına alıcaksın.Başka türlü bu gerizekalı kitleden kurtulmamız mümkün değil gibi
Çözüm olarak, eğer adsense'de reklam engelleme olayı gibi normal kullanıcıların da reklam engelleyeceği bir alan varsa ordan engellemeyi denemek lazım.Yoksa da sanırım tek çare uygulamayı indirip hiç açmamak, online olmamak lazım.Birde reklama tıklayarak indirelim ki tiktok un parası gitsin Herkes bu şekilde reklama tıklayarak indirse reklam bütçesini hızlıca bitirebiliriz sanırım.
Son olarak Tiktok kullananlara ise iki çift lafım var :
Lütfen gelecek nesilleri düşünün, torunlarınızın ileride bizden utanmaması için, başka toplumlara karşı kendini aptal gibi hissetmemesi için lütfen çekmeyin şöyle videolar ! Siz yararlı içerikler üretin ki sizden sonra gelen nesil de size bakarak övünsün, onlar da bıraktığınız çıtayı daha da yükseğe çıkarsın.