bu reklamları yok etmek için root veya jailbreak atmaya gerek yok arkadaşlar. iosta çözüm şu şekilde tutuapp çoğu uygulamanın modlu halini sunuyor jailbreak gerekmeden youtube++ olsun arka planda vs çalıyor reklam gözükmüyor çevrimdışı dinleyebiliyosun indirip spotify++ premium şekliyle vs. tutuapp market uygulaması şeklinde safariden girip tutuapp indirin sonrasında uygulama üzerinden youtube++ indirin tabii indirmeden önce gerekli izinleri vermeniz gerekiyor androidde apk indirdiğinizde güvenlik izni verdiğiniz gibi detaylı video ve makalelere ulaşabilirsiniz aratmanız yeteli olacaktır
Gün içerisinde mutlaka deneyeceğim, çok teşekkür ederim.
youtube red var vpn kullanarak youtube red satın alabilirsiniz
Aslında bir defa denk gelmişti sanırım. Bir daha deneyeceğim, çok teşekkür ederim.
Bir reklam daha olmuş oldu iyi reklam yaptı helal olsn .d
Yakında yaşadığım şehirin bilboardlarında dahi göreceğim sanırım. Çünkü her yerdeler...
İllallah ettik artık tiktoktan kendileriyle bi iritabat geçsem iki çift lafım var hem youtube'a hem tiktok'a...
Youtube uygulamasına insanlar hep tiktokla ilgili yorum yapmışlar, artık yeter bıktık diye...
Bende şu wix reklamındaki Utku'ya acayip uyuz oluyorum. Umarım birgün karşıma çıkar. Eşek sudan gelinceye kadar döveceğim bu Utku'yu. O derece gıcık oluyorum.
Wix o kadar çıkmıyor, hatta birkaç aydır hiç görmüyorum. Belirtmiş olduğum uygulama her video da her dakika da gözümün önünde.