merhaba
konu altına uygun fiyat ile yaparız mesajı olmasın lütfen.
NAS ım var ve win7 de xampp ile oluşturduğum bir localhost um var. kendimce bişiler yapmaya çalıştığım için.
hem evde film arşivi maksadı ile... hemde l-a-n da eğitim video ları paylaşmak için ki... hemen itiraz gelmeden bahsedeyim. youtube dan jdownloader ile oldukça detaylı excel-word-server video ları indirdim ve bunu paylaşmak istiyorum. kullanıcıların l-a-n da dolaşmasını istemediğim için kendileri browser da
http://10.0.0.10/egitim gibi adresi yazıp bu video ların önce kategorisine ve sonra da alfabetik listesine bakıp istediği video yu seyredecek.
script de istediğim şu...
a) en büyük öncelik FREE olması.... hem kendim renk ve desen değişimi yapabilmek .....
b) ben sadece video yu indirip dizine atacağım. kendisi video nun adına ve alabilirse codec bilgisini de ekleyerek listeyi ister manuel(ben script çalıştırarak) yapılabilir ise 10dak da 30dak bir kendisi yeni varmı araştırarak ekleyecek ve listeyi güncelleyecek
c) eğer eklenebilir ise de... her dizine atılan video listeye eklendiği gibi 4:3 gibi video boyutuna da bağlı olarak bir 10 resmin birleştirileceği ani-gif ile de ön izleme yaptırılabilmesi..
yapmak isteyen veya yapmış olan arkadaşlar ile görüşmek tanışmak isterim
selamlar