hocam açıkcası bu tur sıte/programların ıcerık artıları eksıler olarakdan daha detaylı anlatılması kaanatindeyım . Ornek olarak ben ilk girdigimde direk olarak programın calısma mantıgı nedır bılmem lazım ve ona gore ındırmem lazım. bunun dısında youtube ızlenme konusunda yasanılabılcek sorun vs veya garantıler neler bilmem gerekli. bırde otomasyon oldugundan dolayı bılgısayarıma ındırme konusunda suphe duyarım. her hangı bır ortak havuz mu olusturuyor neye gore calısıyor program kullanmadıgım sure zarfında bılgısayarda bır aktıvıtesı var mı gıbı sorular gelır aklıma bence bunların acıklamasını detaylı yazılması sıteye gırenler kullanmak ısteyenler ıcın ıyı olur dıye dusundum
bunlar sadece sıte ıle gorusum olumsuz bır gorus amaclı degıl yada bu yok su yok kotu demek degıl amacım. Amacım sadece sitede bu anlatımlar olsa daha iyi olur dıye dusundum
hocam o şekildede detaylı bir anlatım yapacagım fakat otomasyon sistemi henüz yeni olduğu için şuanda toparlamaya çalışıyoruz o yüzden siteyi sordum
hocam temayı paylaşma şansınız var mı
hocam site html herhangi bir paneli yok notepad ile editliyoruz sen direk kopyala zaten tek sayfadan oluşuyor
Gayet güzel olmuş bence ellerinize sağlık sadece orta alandaki butonları biraz daha farklı yapın. Farklıdan kastım indirme sitelerindeki reklamsal butonlara benziyor. onu da böyle kırmızı tonlarında daha rounded yaparsanız tadından yenmez.
Başarılar dilerim.
hocam farklı bir stil denedim şimdi bi bakabilirmisiniz