e devletten borc kontrolu yapınız. borcunuz varsa gözükür btk üzerinden
İlk önce 1 2 ay kadar önce aradılar ben ozaman e devletten kontrol ettim adıma açılan hatların hepsi kullanımda ve türktelekom yok türkcell ve vodafone var bunlarda sadece kontörlü yani TL yüklemeden çalışmıyorlar ki

Anlayamadım ciddi anlamda
yalan hocam hukuk bürosu filan değiller ekol olacak o sonra karataş hukuk olacak hergün arayıp aksam 5 e kadar yatırın diyeceler
Bilmiyorm Ne olacak
evine mahkeme kağıdı ile haciz bilgisi geliyorsa dikkate alman lazım.
umarım sıkıntı çıkmaz
Hocam mahkeme kağıdında dosya numarası vs veya ne biliyim baro numarası sicil numarası felan bişey olması gerekir bu bildiğin reklam afişleri gibi ağızı bile kapalı değildi zarfın ayrıca mahkeme kağıtlarını imza ile veriyorlar diye biliyorum bana gelenin mahkeme kağıdı olma ihtimali bile yok
adına acılmıs olan hatları bi kontrol et hocam edevlet öyle bir hat gözükmüyorsa yalan dolan işleridir
Kontrol ediyorum birşey çıkmıyor beni aradıkları yetmezmiş gibi ailemide aramışlar daha önce
Bana iletişim sağladıkları numaralarını gönderin, avukat olarak ben bir konuşayım.
Özelden iletişime geçiyorum sizle hocam
1 2 ay önce aradıklarında kontrol etmiştim benim gibi yığınla şikayet var orada
Bizde avea icra hukuk işlerine bakıyoruz hocam takip öncesi haber veriyoruz hocam icra takibi başlamadan edevlette gözükmez avea arayıp icra takibi aşamasında hattım var mı diye sorgulayın takip açılırsa da evinize gelen ödeme emrini alınca 7 gün içinde itiraz edebilirsiniz
Elime gelen kağıtta hukuk bürosunun sicil numarası felan olmazmı yada bana bir örnek kağıdı atabilirmisiniz. Rica etsem
Ekol Hukuk buradada çıktı karşıma baroya ve savcılığa şikayetlerimi bildirdim bunlarla ilgili pazartesi günü
Vallaha bende peşini bırakmıyacağım aradıgımda sizi şikayet edicem dediğimde istediğiniz yere kadar gidebilirsiniz dedi kapadı suratıma telefonu